Terci de ovaz cu fructe

de cristeena20 in Mancare copii, 9 Ian 2019 | 5120 vizualizari

 

Preferatul meu la micul dejun-terciul. Azi am facut cu mere si cu pere, pudrat cu scortisoara-ideal pentru diminetile reci de iarna.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pahar fulgi de ovaz maruntiti
  • 1,1/4 pahar lapte
  • 1/2 mar
  • 1 para
  • scortisoara
  • coaja de portocala
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Terci de ovaz cu fructe:

Curatam marul si para; le taiem cubulete; Alegem fructele mai moi si bine coapte.

Punem laptele cu fructele si putina coaja de portocale mai intai la fiert la foc mic-sa se inmoaie fructele; apoi adaugam ovazul, amestecand sa nu se prinda de fundul cratitei. Cand incepe sa se ingroase, se stinge aragazul. Turnal in bol si pudram cu scortisoara. Mancam cald sau rece-dupa preferinta.

TIPS-URI

1

Daca vreti mai dulce puteti adauga miere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Terci de ovaz cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fulgi de ovaz cu zahar brun